Apple Time Capsule en Airport Express en Extreme bieden draadloze oplossingen die het mogelijk maken niet alleen draadloos te werken binnen je huis of kantoor, maar ook aan het maken van backups en het afspelen van muziek is gedacht. Bedien je muziekbibliotheken op je server met je iPhone en speel hem af in elke kamer of buiten op het balkon.

 

Airport

Apple biedt twee draadloze routers aan onder de naam Airport. De Extreme is tevens een Gigabit router, en de Express heeft een audio-uitgang zodat u uw speakers erop kunt aansluiten. Beiden beschikken ook over een usb aansluiting om uw printer te delen of (bij de Extreme) een externe harddisk te delen met anderen in het netwerk.

Time Capsule

Deze sluit perfect aan bij de Apple computers thuis en op het werk. Hij combineert de mogelijkheden van de Airport Extreme met een grote interne harddisk die deelbaar is met anderen en Time Machine ondersteunt. Automatische draadloze backups, gedeelde bestanden en internetaansluiting en routing. Voor wie een snelle en simpele backup-oplossing zoekt. Vraag naar de mogelijkheden!