Sophos Antivirus

Mackelijk levert zakelijke klanten antivirus systemen van Sophos. Dit is volgens ons de beste anti-virusoplossing voor uw Apple computers. Sophos Antivirus voor Mac biedt bovendien integratie en beheer met het Windows platform, en is het zo eenvoudig om updates centraal vanuit de server uit voeren op alle computers in de organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor privégebruikers een tip: GRATIS thuisgebruik?

Het is heel gebruikelijk om thuis te werken of buiten kantoor in te loggen op het bedrijfsnetwerk. Maar privé computers hebben niet altijd een up to date antivirus oplossing. Sophos heeft voor de mac een gratis antivirus voor thuisgebruik.

  • Bescherm uw privé computer met de beste professionele scanner
  • Ontvang automatisch updates, zonder gedoe of tussenkomst van anderen
  • Download hier en installeer Sophos op uw Mac thuis. Let op: wij geven geen support aan particulieren en niet-contractklanten.

Sophos mogelijkheden

Sophos Endpoint Security & Data Protection beschermt al uw computers én al uw data. Het biedt vereenvoudigde cross-platform beveiliging, centraal beheer, een volledige disk encryptie en de controle van de apparaten, applicaties en toegang tot het netwerk. Met Sophos Endpoint Security & Data Protection kunt u simpel voldoen aan compliancy richtlijnen.

Sophos Email Security & Data Protection blokkeert proactief inkomende en uitgaande bedreigingen met ongeëvenaarde doeltreffendheid en eenvoud en beschermt tegelijkertijd vertrouwelijke en gevoelige informatie. Een licentie biedt end-to-end bescherming tegen bedreigingen en gegevensverlies met een hands-off beheerde apparaten en eenvoudig te gebruiken software.