Steeds vaker krijgen wij vraagstukken voorgelegd die te maken hebben met Mail en agenda synchronisatie. Men wil graag op elke locatie beschikken over een actuele agenda, mail kunnen inzien en beantwoorden en de juiste contactgegevens bij de hand hebben. En dat met verschillende soorten computers zoals desktop pc’s en Mac’s, laptops en smartphones. Daarvoor bestaan prima oplossingen, en wij adviseren u welke het beste past en implementeren deze graag voor u.

iCloud

Apple zelf levert met iCloud een oplossing om uw persoonlijke informatie te synchroniseren tussen al uw computers en iPhone. U kunt ook een andere iCloud gebruiker in uw agenda laten kijken. Daarnaast biedt iCloud synchronisatie van bookmarks, contacten en mobileme-email (@me.com). Wilt u op uw eigen domein (@uwbedrijf.nl) email accounts synchroniseren of met meerdere gebruikers agenda’s en contacten delen, dan adviseren wij u enkele alternatieven die daar beter op afgestemd zijn.

Kerio Connect

Een uitstekend product voor synchronisatie voor organisaties met meerdere gebruikers is Kerio Connect. Bekijk en beheer elkaars agenda’s, publieke mappen, contacten en agenda’s, push synchronisatie naar smartphones, laptops en desktops, en nog veel meer. Kerio Connect vereist een Mac, linux of pc machine. Mackelijk is gecertificeerd reseller van Kerio Connect, hier vindt u meer informatie.

Hosted Exchange

Geen eigen mailserver en toch probleemloos synchroniseren? Mackelijk biedt daarvoor een hosted exchange service. Deze techniek maakt het mogelijk om snel een eenvoudig vanaf uw mac uw mail, agenda’s en contacten in te stellen en te synchroniseren met al uw computers en mobiele apparaten. De mail wordt centraal door ons beheerd en veilig gehouden op een 24-uur per dag beschikbare en bewaakte serveromgeving. Uw apparaten krijgen direct toegang hiertoe. Al uw mailboxen zijn hierdoor altijd actueel en altijd beschikbaar. Hetzelfde geldt voor uw agenda en die van uw collega’s, waartoe u lees- en schrijfrechten kunt krijgen. Lees hier meer.

Google

Google is je vriend hoor je weleens. Maar Google doet meer dan zoeken. U kunt ook uw agenda’s beheren en delen via Google bijvoorbeeld, of documenten en contacten. Bovendien heeft Gmail een enorme opslagruimte en al deze services zijn gratis. Dit alles kunt u ook op uw iPhone of iPad gebruiken. Wij configureren het graag voor u.

Wilt u al uw mail, agenda en contacten graag online met pushmogelijkheden, dan is een ‘hosted exchange’ interessant. Ook hierover kunnen wij u adviseren. Vul hieronder uw vraag in en wij nemen contact met u op:

[easy_contact_forms fid=3]