Mac’s voelen zich uitstekend thuis in een Windows omgeving, en omgekeerd kunnen PC’s ook wel wat in Mac netwerken. Op het gebied van uitwisseling (PC en Mac Integratie) zijn er veel mogelijkheden, of er nu Mac of Windows servers beschikbaar zijn, of een combinatie van beiden. Wij richten uw OSX server zo in dat Windows machines gebruik kunnen maken van services zoals data-shares, printers, mail en agenda. Met behulp van vpn tunnels kunnen zowel de Mac’s als de PC’s overgenomen worden voor hulp op afstand.

 
 
 

Windows Server beheer

Ook voor Windows server beheer in combinatie met Mac werkstations of mobiele apparaten kunt u bij ons terecht. Daarbij is 24-uurs bewaking van uw server mogelijk, en centraal beheer van belangrijke zaken zoals firewalls, antivirus en software-updates.

Stapt uw bedrijf over van Windows servers of clients naar een mac omgeving, dan zetten wij alle data en gebruikers over, eventueel aangevuld met een introductiecursus om wegwijs te raken op de Apple machines.

Voor Windows toepassingen die niet direct een Mac versie te bieden hebben, hebben wij wel een alternatief: Draai Windows op de Mac! Dat kan met speciale software die een virtuele machine maakt, die helemaal integreert met de Mac maar tegelijkertijd alle Windows programma’s kan draaien. Wij adviseren en implementeren Parallels Desktop en VMware Fusion oplossingen.