MackBack Premium Online Backup

Backup van bedrijfsgegevens is essentieel. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken bedenken wij de beste oplossing, afgestemd op de wensen en de eisen van de klant. Zo kunnen wij backupsystemen op uw servers, interne netwerk en met externe disks inregelen. Maar nog veel comfortabeler is online backup. Veel bedrijven beschikken tegenwoordig over een goede internetverbinding en daarmee is het mogelijk om uw backupbehoefte zo te regelen dat het ten eerste nooit meer vergeten wordt, ten tweede altijd actueel is en ten derde ook goed beveiligd is.

Dat klinkt te mooi om waar te zijn? Helemaal niet. Wij rekenen uit of uw verbinding geschikt is voor online backup, hoeveel tijd dit dagelijks kost en of het rendabel is. Indien nodig passen we samen met de klant de datastructuur aan zodat bij beperkte bandbreedte in ieder geval de meest actuele projecten online gebackupt worden. En naar wens ook archieven, prive-gegevens of multimedia.

MackBack Premium is een nieuwe dienst waarbij we een aantal zaken verder geoptimaliseerd hebben. En die veel voordelen biedt ten opzichte van goedkope online backup aanbieders. Zo ligt de transfersnelheid hoger, en de opslag vindt plaats op onze eigen servers die zich in een Nederlands datacenter bevinden, waar wij 24 uur per dag toegang hebben. Uw data is daar extra veilig omdat deze servers niet gedeeld worden met anderen en wij de enige zijn met toegang. Alle data wordt via een beveiligde, versleutelde verbinding getransporteerd en naar keuze ook nog eens versleuteld opgeslagen. Om tijd en kosten te besparen kan de bestaande data ook direct op een harddisk aangekoppeld worden en overgezet worden naar de server. Dat scheelt vaak weken of zelfs maanden wachttijd.

Onze online backup voorziet in een grote en uitbreidbare opslagcapaciteit, omdat de hoeveelheden digitale bestanden en de grootte daarvan alleen maar toeneemt. Daarnaast biedt MackBack Premium diverse extra’s:

 • opslag vindt plaats op onze eigen backupservers
 • snelle online backup tot 50mbit/s (afhankelijk van de snelheid en kwaliteit van de internetproviders)
 • backup vanaf server/werkstation via sftp/webdav
 • de verbinding is versleuteld, naar keuze de bestandsopslag zelf ook
 • backup vanaf synology nas rechtstreeks
 • aanleveren bestaande data op harddisk mogelijk
 • snelle restore in noodgevallen door directe toegang

Bovendien is er geen dataverkeer-limiet en geen moeilijk contract, en is de prijs bescheiden. Vanaf € 96,- per jaar heeft u al een online backup met 500GB opslagcapaciteit als u een servicekaart of contract bij Mackelijk heeft!

Samenvattend biedt MackBack Premium Online Backup het volgende:

 • dagelijkse backup van alle bestanden of volgens ingesteld schema
 • backup vanaf meerdere computers mogelijk
 • backup mogelijk van alle interne en direct aangesloten disks per computer
 • backup en restore van netwerkdisks (zoals een NAS)
 • eigen desktop software met restore functie voor Mac en Windows
 • datatransport en opslag met encryptie

MackBack Premium Online Backup kost € 8,- per maand voor 500GB opslagcapaciteit. Een rekenvoorbeeld: Wilt u van 500GB een jaar lang een backup maken, dan kost u dat € 96,-. Voor meer opslag hanteren wij een staffelkorting, de bijkomende kosten zijn dan €4,- per maand per 500 GB. Bijvoorbeeld voor 1TB opslag is dat € 144,- en voor 2TB opslag is dat dan € 240,- per jaar. Het maakt niet uit of u een NAS, Mac of Windows werkstation of Mac of Windows Server heeft, zelfs meerdere bronnen tegelijk zijn mogelijk. Dit kost niets extra. Wij ondersteunen ook directe backups vanaf Synology NAS servers en op aanvraag andere merken.

Er is geen dataverkeer-limiet en geen contract, betaling gaat per 1 jaar vooruit, prijzen zijn exclusief BTW.

Neem contact met ons op voor meer informatie en alle prijzen.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.