Overstappen van pc naar Mac? Dan helpen wij graag op weg. Allereerst door ene deskundig advies welke software u ook op de Mac kunt gebruiken, en welke alternatieven er zijn. Ten tweede moet de kostbare data overgezet worden en deze kan vervolgens op de mac geintegreerd worden in de osx applicaties zoals iPhoto en iTunes.

Wat zetten we allemaal over?

Mail

Voor velen de belangrijkste vorm van data. Meestal wordt op de PC Outlook gebruikt of een andere Microsoft applicatie. Deze programma’s exporteren gegevens echter moeizaam of niet, maar wij hebben speciale software waarmee uw mail, inclusief attachments en met behoud van mappenstructuur overgezet wordt naar de Mac.

Documenten

Alles documenten uit uw persoonlijke mappen worden getransporteerd en kunnen vervolgens geopend worden op de Mac door de juiste programma’s. Denk dan aan Word, Excel en Powerpoint bestanden, archieven zoals zipfiles en plaatjes. Voor speciale data zoals boekhouding en urenregistratie kijken we naar een geschikte oplossing.

Foto’s en Video

Uw mappen met foto’s zetten we over en importeren we in de mooie Apple applicatie iPhoto, van waaruit u ze kunt beheren, bewerken, albums kunt maken en nog veel meer. Hetzelfde doen we met videobestanden die door quicktime en iMovie kunnen worden afgespeeld en bewerkt.

Favorieten

Ook wel boekenleggers of bookmarks genoemd, alle links naar websites die u heeft verzameld kunnen we overzetten naar Safari op de Mac of een andere browser naar keuze.

Natuurlijk sluiten we ook bestaande printers, harddisks en andere randapparatuur aan op uw nieuwe Mac. Heeft u nog andere wensen of vragen, vul dan hier ons contactformulier in en wij nemen contact met u op:

[easy_contact_forms fid=3]