Mackelijk Support
Start uw Mac niet meer op? Vertoont de computer nukken? Wees gerust, dat is meestal wel op te lossen. Is de computer traag of crasht hij vaak? Daar is een analyse op uit te voeren om dit snel te herstellen en te voorkomen. Harddisks kunnen geoptimaliseerd worden, intern geheugen beheerd, systeemmappen kunnen gezuiverd worden, netwerksnelheden kunnen aangepast worden aan de situatie, afhankelijk van ‘bottlenecks’ en aangesloten systemen en zo is er nog veel meer mogelijk.

Preventief onderhoud

U heeft een bedrijf met PC’s en Mac’s, maar geen Mac expert ‘in house’? In dat geval springen wij bij waar en wanneer nodig. Neem contact met ons op voor preventieve onderhoudscontracten. Ook hulp op afstand is mogelijk, bijvoorbeeld bij het configureren van server functies of backup schema’s en preventief onderhoud van uw (Studio) Mac’s. Preventief onderhoud is zinvol, kost weinig tijd en helpt serieuze problemen en dataverlies te voorkomen. Overigens: Wij verlenen alleen support op legale software en systeemprogrammatuur. Illegale software is vaak instabiel, kan niet aangepast worden bij systeemupdates en veroorzaakt schade aan computers en ontwikkelaars. Daarom nemen wij geen onderhoudswerkzaamheden aan als er met illegale software gewerkt wordt.

Uitbreidingen

Noodhulp voeren we zelf uit, zoals harddisks uitbouwen en vervangen, uitbreidingskaarten installeren en geheugen checks. Bovendien is uw Mac door ons eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld extra harddisk capaciteit of intern geheugen. Mackelijk werkt met door Apple gecertificeerde merken en wij bouwen deze snel en vakkundig in of aan uw Mac.

Reparaties

Defecte computers en andere Apple apparatuur kijken we eerst zelf na. Bij een hardware defect wordt de reparatie vervolgens uitgevoerd door het geautoriseerd Apple Service Center waaraan wij verbonden zijn. Onderzoekskosten bedragen dan 50 EUR ex BTW, en u krijgt een prijsopgave vooraf. Bij reparaties binnen garantie en Apple Care service zijn er geen verdere kosten, behalve porti bij verzending.