De filosofie van Mackelijk is ons te beperken tot waar we goed in zijn: efficiënte en prijsbewuste IT oplossingen voor (grafische en media) zelfstandigen en MKB, ervaring, vakkennis en visie  gebruik voor advies en implementatie van muziek studios, van klein naar groot, oplossen van problemen met Apple Macs, onorthodox maar effectief. We leveren hardware en software van alle gerenommeerde merken, zodat we onafhankelijk advies kunnen geven en een prettige samenwerking hebben met Apple en andere toeleveranciers.

Begaan met de technologie en eenvoud die deel uitmaken van de visie van Apple bouwden we een solide ervaring op van besturingssysteem OS 9 tot en met OS X 10.10 Yosemite en de server uitvoeringen daarvan. Ervaringsdeskundig dus, met praktische oplossingen die zonder grote uitgaven gerealiseerd kunnen worden.

Mackelijk wordt gedreven door Stefan Robbers, expert op het gebied van muziek en Apple Mac in de breedste zin des woords. Hij is al 20 jaar actief bezig met Apple Macintosh en maakt er dagelijks gebruik van voor muziekproducties en de complete automatisering van Mackelijk en de muziekstudio en platenmaatschappij Eevo Lute Music & Technology. Daarnaast verricht hij testwerk en reviews for fabrikanten en het studiovakblad Interface (www.interface.nl) op het gebied van software, audio interfaces, controllers en dj apparatuur.

Daarnaast wordt Stefan bijgestaan door Wesley Looy. Als een gedreven Apple-gebruiker en gelijkgestemde denker versterkt Wes Mackelijk met zijn ervaring in de IT-branche. Eveneens vanuit de muziek met Apple in aanraking gekomen en bij toeval zoals Stefan ook als Bèta-tester werkzaam voor Native Instruments, ligt zijn expertise al geruime tijd bij het ondersteunen van klanten met hun Apple-producten.

efficiënte en prijsbewuste IT oplossingen voor (grafische en media) zelfstandigen en MKB,ervaring, vakkennis en visie  gebruik voor advies en implementatie van muziek studios, van klein naar groot, oplossen van problemen met Apple Macs, onorthodox maar effectief.