De MACKPACK servicekaart werd speciaal ontwikkeld voor bedrijven en freelancers.

Het uitgangspunt is dat u niet teveel betaalt, maar wel de juiste service krijgt. Dit werkt als volgt: U neemt een servicekaart af (verkrijgbaar vanaf 300 eur) waarvan het tegoed daarna te besteden is aan onderhoud, advies, hulp afstand etc. Wij houden het tegoed bij, en is het bijna op, dan krijgt u een overzicht en de vraag of u het tegoed wilt opwaarderen. Een soort strippenkaart dus, waarvan het tegoed onbeperkt houdbaar is en alleen gebruikt wordt indien er ook echt werkzaamheden verricht worden. Dus geen dure abonnementen of ondoorzichtige kosten.

Advies

Mackelijk denkt met u mee in de lijn van uw werkzaamheden en situatie. Met oplossingen op maat voor bedrijven en zelfstandigen die niet alledaags denken of bijzondere werkwijzen hebben.

Installatie en configuratie

Mackelijk past uw Mac aan aan uw eigen wensen en behoeften, met installatie van programma’s, randapparatuur en de meest recente software-updates. U krijgt advies over systeem upgrades en vooral ook over wanneer u dit wel of juist niet moet doen.

Ondersteuning

Ook hulp op afstand is mogelijk, bijvoorbeeld bij het configureren van server functies of backup schema’s en preventief onderhoud van uw Mac’s.

Mac en PC

Pc’s en Mac’s beiden aanwezig in uw netwerk?, maar geen Mac expert ‘in house’? In dat geval springen wij bij waar en wanneer nodig. Overgestapt op een Mac? Wij verzorgen de migratie van alle bestanden voor u. Zoals Outlook naar Mac Mail, foto’s, muziek, films, browser-favorieten.

Uitbreidingen

Uw Mac kan eenvoudig uitgebreid worden met bijvoorbeeld extra harddisk capaciteit of intern geheugen. Mackelijk werkt met door Apple gecertificeerde merken en wij bouwen deze snel en vakkundig in of aan uw Mac. Voor reparaties aan hardware van Apple, zowel binnen als buiten garantie en Applecare, beschikken wij over een directe lijn naar een Apple Authorized Repair center met goede en snelle service.

Netwerken

Mackelijk denkt met u mee om efficiënter en zuiniger te werken, door middel van netwerken, gebaseerd op Apple Mac OSX Server. Voor veel kleine bedrijven kan het een flinke optimalisatie van de workflow betekenen. Draadloze netwerken, op afstand beheerd, backups, bestandsuitwisseling en gedeelde agenda’s.

Soft- en hardware

Mackelijk geeft onafhankelijk advies over apparatuur en software en schaft deze in overleg met U aan. Mackelijk is dealer van de meeste kantoor-, grafische en media-software en levert die snel en tegen scherpe tarieven.

Groupware – Kerio Connect

Mackelijk is ook geautoriseerd dealer van Kerio Connect, een uitstekende groupware applicatie met Exchange compatibiliteit, draaiend op Mac OSX server. Op deze manier kunt u moeiteloos synchroniseren met anderen in uw netwerk en naar mobiele apparatuur zoals de Apple iPhone.