posios_335POSIOS: Manage je eetcafe, restaurant, club of bar op een eenvoudige en innovatieve manier

POSIOS is een geavanceerd kassasysteem voor iPad en iPhone, geschikt voor horeca en retail. Het werkt volledig online, zodat niet alleen alle medewerkers probleemloos met iPads en iPhone en iPod Touch kunnen werken, maar u ook 24 uur per dag kunt bijhouden wat er omgaat in uw zaak. Met een uitgebreide backoffice waar u eenvoudig op inlogt vanaf iedere computer met een web browser of zelfs vanaf uw iPad.

Doe meer in minder tijd

Wijzig en beheer de menukaart, schik de tafels en stoelen, beheer het personeel in de bediening in een gebruiksvriendelijke dashboard omgeving.

Houd het overzicht

In één blik overzicht over de bezette en vrije tafels, wat er besteld wordt en door wie de order opgenomen is. Monitor het betalingsverkeer direct en vanaf elke locatie.

Naadloze iPod / iPhone integratie en mobiliteit

Geef uw personeel een iPad/iPod/iPhone en laat uw kelners op een eenvoudige manier en zonder papier de bestellingen van uw klanten aan tafel opnemen. Uw klanten kunnen ook zelf bestellen op hun eigen smartphone.

Tools die resultaten opleveren

Krijg toegang tot uitgebreide rapporten van uw bedrijf en gedetailleerde prestatiegevens. Compatibel met verschillende belastingtarieven.

Breng uw boodschap duidelijk over.

Verhoog de efficiëntie door met al uw medewerkers te communiceren in hun eigen moedertaal.

Iedereen op dezelfde pagina

Installeer zoveel printers als u wilt, voor de bar, de keuken, de kassa en uw administratie.  Op een flexibele en heldere manier kunt u de taal en de lay-out perfect afstemmen op individuele kelners en specifieke taken. Vanzelfsprekend worden kassalades ook ondersteund.

Restaurant Butler

POSIOS restaurant butler is een innovatieve point-of-sale applicatie die alles biedt om een restaurant op een gemakkelijke manier te laten werken. Het doel van de app is om alle taken van de restaurantmanager zo simpel mogelijk te maken. Dit varieert van orders aannemen, verwerken tot voorraadbeheer. Ook uitgebreide zakelijke analyses kunnen met een druk op de knop getoond worden zoals welke producten het meest verkocht worden en welke tafels de beste omzetten halen.. De Restaurant Butler app is gratis te downloaden in de Apple appstore voor iPad, iPhone en iPod Touch. Met behulp van deze iDevices creëer je hiermee een perfecte werkmethode in het restaurant. De app zit vol handigheden zoals de mogelijkheid om een rekening op te splitsen, gezelschappen te verplaatsen, betalen op rekening, het geven van kortingen en nog veel meer.

Kenmerken van restaurant Butler

  • Ondersteuning van meerdere talen
  • Volledig zelf in te richten vloerplan met etages, tuin, balkon etc.
  • Onderteunign van meerdere printers zoals bar, keuken, kassabon
  • Beheer van producten met prijzen, namen, foto’s en omschrijvingen
  • Snelle toegang to zakelijke rapportage, aanpasbaar aan specifieke behoeftes
  • Directe toegang tot meestgebruikte functies, geavanceerde functies onder handbereik

Mackelijk biedt geen ondersteuning meer voor Posios. Meer informatie over posios vindt u op www.posios.com of via info@posios.com.