Vanaf 23 juli 2010 is de iPad in Nederland verkrijgbaar. Mackelijk had reeds enkele maanden een testexemplaar in handen om de mogelijkheden voor uw bedrijf vast in kaart te brengen. Wat kan uw bedrijf met een iPad? Wij leggen het graag uit.

Presentaties

Het geweldige kleurenscherm van de iPad is uitstekend geschikt om uw ontwerpen aan uw klant te laten zien. Aan de vergadertafel of op lokatie. Via wifi kunt u draadloos bij de bestanden op uw servers, deze op de iPad opslaan en presenteren met inzoommogelijkheid voor alle details. Moet het groter, dan sluit u de iPad aan op een beamer en kunt u uw presentatie op een groot scherm doen, ondertussen op de iPad uw aantekeningen bijhoudend.

VPN

Met VPN op de iPad kunt u veilig bij uw bestanden om deze onderweg of vanaf thuis te lezen of te bewerken. Mail iPad ondersteunt Exchange en andere email formaten, kan zoveel accounts aan als u wilt en mail komt direct binnen met push-technology. Agenda en contacten mail, agenda en contacten kunt u bijhouden op de iPad en direct synchroniseren met uw bedrijfsserver. iPad is compatible met vele syncformaten en werkt ook uitstekend met Kerio Connect groupware. Video en audio Uiteraard kunt u presentaties voorzien van video en audio of uw bedrijfsfilms afspelen. Meer weten of een demonstratie? Neem contact met ons op en we leggen u graag alle mogelijkheden uit.

Tagged with →  
Share →