Nieuwe Mac Mini met 6-core cpu optie in space-grijs.

Mac mini is flink aangepakt en heeft nu een 6‑core- of quad‑core­processor van de 8e generatie, sneller 2666‑MHz DDR4-geheugen tot 64 GB, SSD-opslag tot 2 TB, Thunderbolt 3, HDMI 2.0 en optioneel 10‑Gb Ethernet. Dat maakt een wereld van verschil.

Mac mini bevat Intel Core-processors van de vierde generatie, tot 50 procent snellere optionele flashopslag en tot drie keer zo snelle wifi in vergelijking met de vorige generatie. Daardoor zijn al je dagelijkse werkzaamheden zo gedaan. Intel Iris Graphics of Intel HD Graphics 5000 zorgen bovendien voor tot 90 procent betere grafische prestaties dan de vorige generatie. En dankzij allerlei handige voorzieningen als Thunderbolt 2 en ondersteuning voor HD-tv’s is Mac mini het stralende middelpunt van je computer- en entertainmentsysteem.

Omdat Mac mini uit een massief stuk aluminium is gemaakt, zie je geen naden en heeft hij een onmiskenbare Mac-uitstraling die volstrekt uniek is. Hij is nog geen vier centimeter hoog en weegt net iets meer dan een kilo, maar zijn bescheiden afmetingen doen niets af aan de functionaliteit. Bovendien is het nog steeds de zuinigste desktopcomputer ter wereld, die niet alleen voldoet aan de ENERGY STAR-norm, maar zelfs meer dan zeven keer zo zuinig is. Met zo’n compacte computer rest er nog maar één vraag: wat te doen met al die ruimte op je bureau.

Leverbaar vanaf 30-11-2018.

Tagged with →  
Share →