Apple iMac Pro nu verkrijgbaar!

Sinds kort is er een nieuwe, krachtige mac die zeker voor grafische, muziek- en video-professionals een ideale computer is: de iMac Pro. Met Xeon processors tot 18 cores, tot 22 Teraflops grafische prestaties en een 27-inch retina 5K scherm. Het is de snelste iMac die Apple ooit maakte, met een hele berg rekenkracht voor real-time 3D redering, Virtual reality, developer-werk, hoge-resolutoe fotografie, simulaties en grote audio-projecten, en zelfs realtime 4K en 8K video-edting.

De interne specs zijn ook indrukwekkend met pci-solid state disks tot 4TB, 128GB ECC intern geheugen, 16GB grafissche Vega GPU en vier thunderbolt 3 poorten waar je onder andere een thunderbolt raid array aan kunt hangen en twee externe 5k schermen. Hij beschikt over 10Gb ethernet voor aansluiting op snelle ethernetwerken. Hij heeft een Full 1080p HD facetime camera en vier richtmicrofoons, en nieuwe stereo speakers. Van binnen zit ook een nieuw koelsysteem waardoor de computer nagenoeg geruisloos zijn werk doet.

Uiterlijk is de iMac Pro uitgevoerd in space-grey met een eveneens donkergrijs toetsenbord, muis en optionele trackpad. Hij is verkrijgbaar vanaf €5499. Meer details vind je hier: http://apple.com/nl/imac-pro

Tagged with →  
Share →