Apple maakt FaceTime op de Mac mogelijk

Vanaf de Mac videogesprekken voeren met meer dan 19 miljoen iPhone 4- en iPod touch-gebruikers

CUPERTINO, 20 oktober 2010 – Apple® kondigt vandaag de bètaversie aan van FaceTime® voor Mac®, een geheel nieuw programma waarmee Mac-gebruikers videogesprekken kunnen voeren met zowel iPhone® 4- en iPod touch®*-gebruikers als andere Mac-gebruikers. FaceTime voor Mac is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface en maakt gebruik van de contactgegevens uit je Adresboek: je hoeft dus niet eerst een speciale contactpersonenlijst samen te stellen. Bovendien werkt FaceTime voor Mac naadloos samen met de ingebouwde camera en microfoon van Mac-notebooks, iMac® en de Apple LED Cinema Displays.

“Nooit eerder was het zo eenvoudig om videogesprekken met mobiele apparaten te voeren”, aldus Steve Jobs, CEO van Apple. “We hebben de afgelopen vier maanden meer dan 19 miljoen iPhone 4- en iPod touch-apparaten met de FaceTime-functie verkocht. En nu kunnen gebruikers van deze apparaten FaceTime-gesprekken voeren met tientallen miljoenen Mac-gebruikers.”

FaceTime voor Mac vereist Mac OS® X Snow Leopard® en is eenvoudig te configureren met een Apple ID. De bètaversie van FaceTime voor Mac kan met onmiddellijke ingang gratis worden gedownload via

Tagged with →  
Share →